Omnimedia bekabeling

Omnimedia bekabeling – 100% flexibel
Elke aansluiting van het abitana HuisNet kan zonder verlies van signaalkwaliteit voor telefonie, PC en televisie worden gebruikt. In de centrale kast bepaalt u zelf welk toestel u wil aansluiten.

Opgeruimd staat netjes U hoeft zich niet meer te ergeren aan rondslingerende kabels en verdeeldoosjes. De kabels zitten in de muur, in de valse wand, in een kabelgoot of in de vloer en leiden naar een centrale kast die TV, telefoon, PC en Internet verdeelt. Toestellen worden met korte snoeren rechtstreeks op het HuisNet aangesloten.

Uw woning past zich vlot aan Kamers kunnen gemakkelijk worden heringericht. Met het abitana HuisNet kan u snel eender welk toestel plaatsen of verplaatsen. Het gebruik van kamers verandert immers naarmate het gezin evolueert: kinderkamer wordt studeerkamer of hobbyruimte, misschien krijgt u wel behoefte aan een TV in de keuken.

Toekomstgericht
Het abitana HuisNet denkt vooruit. Ook de allernieuwste hoogtechnologische snufjes kan u makkelijk aansluiten. Zelfs Gigabit Ethernet kan over het abitana HuisNet worden getransporteerd.

omnihome