Stofzuigsysteem

stofzuigsysteemCentraal stofzuigsysteem
Met een centraal stofzuigsysteem heeft u gemiddeld 30% tijdswinst en een veel betere dieptereiniging door de toepassing van zware turbinemotoren dat – net als een centrale verwarming – op een centraal punt geïnstalleerd is. Doordat de motorunit buiten het woongedeelte is geplaatst heeft u niet langer lawaai en onaangename geurtjes in huis.

Het (even snel iets) stofzuigen gaat net zo gemakkelijk als een kleine handstofzuiger. U draagt alleen een lichtgewicht slang en u hoeft niet langer meer de hele stofzuiger mee te trekken, dragen of duwen. Ook beschadigingen aan drempels, deuren en meubilair behoren met een centraal stofzuigsysteem tot het verleden.

Willemsen BV biedt u de service om dit alles te kunnen realiseren. Er is tevens een webshop waarbij u gemakkelijk en snel onderdelen kunt bestellen.

Gezondheid
Met een centraal stofzuigsysteem verwijderd u – in tegenstelling tot een gewone stofzuiger, de bacteriën en huismijt uit de leefruimte. Dit is voor astmapatiënten zeer belangrijk, omdat fijnstof en bacteriën niet meer in uw longen komt door het stofzuigen.

Willemsen BV
Willemsen BV is een leverancier van Hanson centrale stofzuigsystemen, met meer dan 20 jaar evaring in de verkoop van deze producten. Een team van specialisten staan de klant zowel binnen als buiten ter beschikking, want service is een woord dat Willemsen hoog in het vaandel heeft staan. Wilt u een centraal stofzuigsysteem aanschaffen, dan doet Willemsen een gratis en vrijblijvend calculatie voor u.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.stofzuigsysteem.com