Technisch Installatie Buro BV

Wie, wat, waar

Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem is een oplossing wanneer u geen ongewenste personen toegang wilt verlenen tot uw bedrijf. Veiligheid is een belangrijk kenmerk, evenals flexibiliteit. Toegangscontrole systemen van Bakker Security kenmerken zich door een eenvoudige systeemopzet gecombineerd met maximale flexibiliteit en mogelijkheden. Dit maakt uitbreiding en doorgroeien zeer eenvoudig waarbij beheer en bediening nagenoeg gelijk blijven.

Daarbij kunt u, als u daarvoor kiest, meteen registreren welke medewerkers en bezoekers aanwezig zijn. Door het toegangscontrolesysteem te koppelen met de receptie, weet de receptionist ook wie er wel en niet aanwezig zijn. Bij calamiteiten is deze registratie onmisbaar: u weet direct hoeveel mensen er aanwezig zijn, wie dit zijn en waar zij zich bevinden.

Biometrie

Sommige ruimtes binnen uw bedrijf vragen om extra beveiliging. Toegangverlening gebaseerd op biometrische gegevens, zoals de vorm van de hand of de vingerafdruk, is geen toekomstmuziek meer, maar realiteit. Als de biometrische gegevens overeenstemmen met de vooraf ingegeven kenmerken, kan toegang worden verleend. Als deze niet overeenstemmen, wordt geen toegang verleend, zo simpel kan het zijn.

Vragen over toegangscontrole?

Heb je vragen of hulp nodig? Onze experts helpen je graag verder!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief